Tuotteet

BeoPlay BeoLit 12

Beolit 12:ssa sovelletaan Applen AirPlay-tekniikkaa, joten se toistaa musiikin langattomaan verkkoon kytketystä iPod-, iPhone- ja iPad-soittimista sekä Mac- ja pc-tietokoneista.

Beolit 12 on suunniteltu aidosti kannettavaksi, joten se sisältää sekä verkkolaitteen että akun. Virtajohdon saa piiloon, kun sitä ei tarvita. Akku lataa iPhone-puhelinta tai muuta Beolit 12:n usb-liittimen kytkettyä laitetta ja toistaa musiikkia jopa kahdeksan tuntia normaalilla äänitasolla. Italialaisesta nahasta valmistettu kantohihna on kiinnitetty kulmittain, joten laite pysyy kannettaessa tasapainossa. Alumiininen kaiutinritilä kietoutuu tasaisesti kylkien ympärille, ja kaiutinkangas näkyy ritilän takaa mahdollistaen useat värivaihtoehdot. Yläpinnassa ovat virta-, verkko- ja voimakkuuspainikkeet sekä kumikotelo, johon voi asettaa kannettavan laitteen joko latautumaan tai kuunneltavaksi.

Musiikki toistetaan kahdesta 2 tuuman koko äänialueen kaiuttimesta ja yhdestä 4 tuuman bassokaiuttimesta. Toisto ulottuu jopa 35 Hz:iin!

Lisätieto:
http://www.beoplay.com/products/beolit12

Hinta:
499.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä