Tuotteet

BeoPlay BeoLit 17

TUOTEKUVAUS

Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 on korkealuokkainen langaton kaiutin, joka tuottaa vaikuttavan ja voimakkaan äänen ilman kompromisseja. True360 -äänitekniikka varmistaa tasaisen ja laadukkaan äänentoiston riippumatta siitä, mihin kaiutin sijoitetaan. Tyylikkäässä kaiuttimessa on kestävä rakenne ja pitkäkestoinen akku.

B&O Signature Sound: Beolit 17 -kaiutin yhdistetään äänilähteeseen Bluetooth 4.0 -yhteyden avulla. Suoratoista musiikkia ja nauti B&O -merkille ominaisesta korkealuokkaisesta äänestä.

True 360° -ääni: 360-asteisen äänikuvan ansiosta kaiutin voidaan sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan. Kaiuttimen True 360°-tekniikka varmistaa, että musiikki toistuu vaikuttavalla voimalla riippumatta siitä mistä päin musiikkia kuunnellaan.

Beoplay-sovellus: Voit säätää kaiuttimen ääniprofiilia helposti älylaitteelle ladattavan Beoplay-sovelluksen avulla. Valitse tilanteeseen ja mielialaan sopiva profiili ja nauti miellyttävästä äänentoistosta.

Akku: Kaiuttimessa on uudelleenladattava akku, jossa riittää virtaa jopa 24 tunnin kuunteluun. Kaiutin saadaan ladattua nopeasti USB-liitännän kautta. Älykäs lataustekniikka sopeuttaa latausajan lataukseen käytettävän USB-laturin tehoon, joten voit jatkaa musiikinkuuntelua nopeammin.

Laitteen hallinta: Kaiuttimessa on hallintapainikkeet, jonka lisäksi voit ohjata sen toimintoja helposti älylaitteen avulla.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
– B&O Beoplay Beolit 17 langaton kaiutin
– Virtajohto
– Pika-aloitusopas

Mitat (L x K x S):
23 x 18,9 x 13,5 cm

Paino
2,7 kg

Tekniset tiedot

2 x 35 watin D-luokan vahvistin bassolle ja diskantille (huipputeho 2 x 120 wattia)

Kaiutinelementit
1 x 5.5 tuuman pitkäiskuinen laajakaistainen bassoelementti
2 x 4 tuuman passiivisäteilijää
3 x 1.5 tuuman laajakaista diskanttielementtiä

Koteloperiaate

Stereokaiutin passiivisilla bassosäteilijöillä

Taajuusalue
37 – 20 000 Hz

Virrankulutus
Normaalikäytössä: 30 W
Valmiustilassa: 0,5 W

Akku
Jopa 24 tunnin toistoaika (Beolit 17 ollessa täyteen ladattu ja musiikkia toistetaan kohtuullisella äänenvoimakkuudella)

Latausaika
2,5 tuntia / 15 V:n – 3 A:n latauksella

Lisätieto:
http://www.beoplay.com/products/beolit17

Hinta:
449.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä