Tuotteet

Takaisin

Dekosoundin suunnittelupalvelu

Dekosoundilta saat suunnitteluvun kotisi tai toimistosi av-järjestelmään. Teemme kohteisiin lohkokaaviot ja täydelliset kaapelointikuvat. Voit tilata suunnitelman suoraan osoitteesta hakan.brandt@dekosound.fi. Lähetä vain pohjakuvat toivomuksillasi. Voidaan tavata toimistollamme.

Suunnitelma ei edellytä laitehankintaa vaikka teemme mielellämme samalla vertailukelpoisen tarjouksen kokonaisuudesta. Ilmoitettu hinta sisältää suunnittelun sekä lohkokaavion joka sisältää kaapelityypit, kaiuttimien upotus ja muut mitat.

Lisätieto:

Hinta:
390.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

LIFTOR TELEVISIO KAAPPI

Liftor televisiokaapilla teet neuvottelutilastasi siistin ja helppokäyttöisen. Tai jos haluat vaikka kotiisi television piiloon tai sängyn päätyyn.

Teemme räätälöitynä yhdessä puusepänliikkeen kanssa juuri haluamasi kaapin. Näytön koko 40-65

Kysy lisää

Håkan Brandt
050-554 3062

Lisätieto:

Hinta:

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

BeoPlay A1 Bluetooth kaiutin

BeoPlay A1 2 nd gen mobiilikaiutin – huikea reissukaveri! 24 tunnin akku, kätevä kantokahva ja kestävä rakenne. Käytettäessä kaiutinta Bluetooth-yhteydellä, voit käyttää kaiutinta myös puhelinkaiuttimena sisäänrakennetun mikrofonin kanssa. 360-asteisen äänikuvan ansiosta sijoittaminen kaiuttimelle on hyvin joustava. BeoPlay A1 mobiilikaiuttimen on suunnitellut Cecilie Manz.
Pieneen, pillerin muotoiseen alumiinikiekkoon on mahdutettu aito 2-tie kaiutinjärjestelmä, jonka kumpaakin elementtiä vahvistaa kaksi erillistä 30W päätevahvistinta. Kyllä, luitte oikein, 30W x 2.
Bang & Olufsen on velho puristamaan isoa ääntä pienestä kotelosta, ja tämä ilmiö on erittäin totta tässä A1-mallissa. Ensimmäinen fiilis kun laittaa kaiuttimen laulamaan on raikkaus, keskialueen
poikkeuksellinen puhtaus ja säröttömyys. Diskantti tukee saumattomasti puhtaalla kirkkaudellaan olematta sihisevän ylikorostunut. Matalat taajuudet toistuvat kokoonsa nähden yllättävän matalalle: tehtaan ilmoitus 60Hz:n alarajataajuudesta ei ole markkinamiesten ylisanoja. Suomeksi: erittäin musikaalinen ja uskottava pieni ihme.

Tekniset tiedot:

Mitat: 4.8 x 13.3 cm
Paino: 0.6 kg
Design by Cecilie Manz
Värit: Natural (alumiinin harmaa), Moss Green
Sisääntulo: 1 x 3.5mm Mini-Jack
1 x USB-C lataukseen
Mahdollisuus parittaa toinen A1, jolloin voit muodostaa stereoparin langattomasti
Bluetooth 5.3, ADK 4.0
Pääteteho: 2 x 30W Class D, yksi bassoille ja yksi diskantille
2 x 140W musiikkiteho
Taajuusalue: 60 – 24.000Hz
Akunkesto 24h kohtuullisella kuunteluvoimakkuudella
Sisäänrakennettu akku 7,4V, 2200mAh, Li-Ion
Voit asentaa ilmaisen Beoplay App:n joka parantaa B&O PLAY-kokemustasi.
Pakkaus sisältää: pikaohjeen, USB-C – USB-A kaapelin
Käyttönäppäimet:
Soitto / Vastaa / Mykistys
Äänenvoimakkuus ylös/alas
Yhdistä
Virta päälle/pois
Bluetooth

 

Lisätieto:
http://www.beoplay.com/

Hinta:
299.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

BeoPlay A9 5 Gen

A9 uusin versio kätkee sisäänsä erittäin laadukkaat kaksitiekaiuttimet sekä 8″ subwooferin. Musiikki saadaan toistettua laitteeseen Bang & Olufsen sovelluksen kautta.

Ääneltään laite on taattua B&O:ta eli puhdas, miellyttävä ja musikaalinen. Bassotoisto ulottuu erittäin alas subwooferin ansiosta ja toisaalta Adaptive bass linearization-tekniikka mahdollistaa sen, ettei basso ala kumisemaan edes nurkkasijoituksessa.

Äänenvoimakkuutta säädetään pyyhkäisemällä laitteen yläosassa olevaa anturia. Laitetta voidaan helposti ohjata myös tabletilla tai puhelimella.

Lisätieto:
http://www.beoplay.com/products/beoplaya9

Hinta:
Alk 3290.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

BeoPlay BeoLit 20

TUOTEKUVAUS

Bang & Olufsen Beoplay Beolit 20 on korkealuokkainen langaton kaiutin, joka tuottaa vaikuttavan ja voimakkaan äänen ilman kompromisseja. True360 -äänitekniikka varmistaa tasaisen ja laadukkaan äänentoiston riippumatta siitä, mihin kaiutin sijoitetaan. Tyylikkäässä kaiuttimessa on kestävä rakenne ja pitkäkestoinen akku.

B&O Signature Sound: Beolit 20 -kaiutin yhdistetään äänilähteeseen Bluetooth 4.0 -yhteyden avulla. Suoratoista musiikkia ja nauti B&O -merkille ominaisesta korkealuokkaisesta äänestä.

True 360° -ääni: 360-asteisen äänikuvan ansiosta kaiutin voidaan sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan. Kaiuttimen True 360°-tekniikka varmistaa, että musiikki toistuu vaikuttavalla voimalla riippumatta siitä mistä päin musiikkia kuunnellaan.

Beoplay-sovellus: Voit säätää kaiuttimen ääniprofiilia helposti älylaitteelle ladattavan Beoplay-sovelluksen avulla. Valitse tilanteeseen ja mielialaan sopiva profiili ja nauti miellyttävästä äänentoistosta.

Akku: Kaiuttimessa on uudelleenladattava akku, jossa riittää virtaa jopa 24 tunnin kuunteluun. Kaiutin saadaan ladattua nopeasti USB-liitännän kautta. Älykäs lataustekniikka sopeuttaa latausajan lataukseen käytettävän USB-laturin tehoon, joten voit jatkaa musiikinkuuntelua nopeammin.

Laitteen hallinta: Kaiuttimessa on hallintapainikkeet, jonka lisäksi voit ohjata sen toimintoja helposti älylaitteen avulla.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
– B&O Beoplay Beolit 20 langaton kaiutin
– Virtajohto
– Pika-aloitusopas

Mitat (L x K x S):
23 x 18,9 x 13,5 cm

Paino
2,7 kg

Tekniset tiedot

2 x 35 watin D-luokan vahvistin bassolle ja diskantille (huipputeho 2 x 120 wattia)

Kaiutinelementit
1 x 5.5 tuuman pitkäiskuinen laajakaistainen bassoelementti
2 x 4 tuuman passiivisäteilijää
3 x 1.5 tuuman laajakaista diskanttielementtiä

Koteloperiaate

Stereokaiutin passiivisilla bassosäteilijöillä

Taajuusalue
37 – 20 000 Hz

Virrankulutus
Normaalikäytössä: 30 W
Valmiustilassa: 0,5 W

Akku
Jopa 24 tunnin toistoaika (Beolit 17 ollessa täyteen ladattu ja musiikkia toistetaan kohtuullisella äänenvoimakkuudella)

Latausaika
2,5 tuntia / 15 V:n – 3 A:n latauksella

Lisätieto:
http://www.beoplay.com/products/beolit17

Hinta:
549.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

Genelec G One

G One on mainio kaksitiekaiutin joka taipuu moneen käyttöön! Voit käyttää sitä parantamaan television ääntä tai laadukkaina tietokonekaiuttimina.

Bassoelementti: 76 mm (3″)

Diskanttielementti: 3/4″ metallikalotti

Taajuusvaste vapaakentässä: 73-21 000 Hz (-3 dB)

Vahvistinteho /kanava: basso 12 W, diskantti 12 W

Mitat (K x L x S): 181 x 121 x 114 mm

Paino: 1,4 kg

Lisätieto:
http://www.genelec.fi/ht/tuotteet/2-tiekaiuttimet/g-one/

Hinta:
320.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

Genelec G Three

130 mm:n (5″) bassoelementti

19 mm:n (.75″) diskanttielementti
Balansoidut XLR input/output -liittimet

Integroidut jakosuotimet ja vahvistimet: 40W & 40W
Sävynsäätimet, On-Off-kytkin, autostart ja herkkyys -säädin takapaneelissa
3/8″ kierteet pohjassa mikrofonitelineeseen kiinnitystä varten
Iso-Pod™ pöytäteline toimitetaan mukana

Paino 5,6 kg

Lisätieto:
http://www.genelec.fi/ht/tuotteet/2-tiekaiuttimet/g-three/

Hinta:
730.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

Genelec G Two

G Two on erittäin monipuolinen ja kompakti kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun, tietokonekäyttöön tai kotiteatteriympäristöön. Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G Two voidaan kytkeä suoraan esim. tietokoneen äänikortin, kannettavan mp3-soittimen, kotiteatterivahvistimen tai muun äänijärjestelmän linjatasoisiin antoliittimiin.

G Two:ssa on yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa kehitetty painevalettu alumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) kotelo, joka mahdollistaa erittäin suuren sisätilavuuden suhteessa kaiuttimen kokoon. Valettu rakenne on mekaanisesti luja ja akustisesti jäykkä, ja kotelon pehmeästi pyöristyvät kulmat eliminoivat kaiutinkotelon särmistä johtuvat heijastukset.

G Two:ssa on myös diskanttielementin ympärille muotoiltu Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain, joka mahdollistaa erittäin tasaisen taajuusvasteen sekä kuunteluakselilla, että siitä sivussa. Pitkä ja kaarevaksi muotoiltu refleksiputki päättyy laajenevaksi aukoksi kaiuttimen taakse saaden aikaan erinomaisen tarkan bassotoiston ilman häiritseviä virtausääniä. Näiden ratkaisujen ansiosta G Two:n stereokuvan tarkkuus ja bassotoisto ovat poikkeuksellisen hyvät kaiuttimen ulkomittoihin nähden.
Jokaisen Genelec G Two:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta. Iso-Pod™ on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Yhdessä Genelec F One -subwooferin kanssa G Two muodostaa loistavan ja erittäin suorituskykyisen stereokaiutinyhdistelmän. Mikäli olet aikeissa surroundjärjestelmän G Two kaiuttimista, on suosituksemme subwooferiksi F Two.

TEKNISET TIEDOT:

Äänenpaine, yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys: ≥ 96 dB SPL
Bassoelementti: 4″
Diskanttielementti: 3/4″ metallikalotti
Taajuusvaste vapaakentässä: 65 – 21000 Hz (-3 dB)
Vahvistinteho /kanava: basso 20 W, diskantti 20 W
Mitat (K x L x S): 226 x 151 x 142 mm
Paino: 3,7 kg

Lisätieto:
http://www.genelec.fi/

Hinta:
579€ €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

Genelec F Two

 Maksimiäänenpaine: 102 dB 1 metrin mittausetäisyydellä

Taajuusvaste: 27-85/120 Hz (-3dB)

Vaiheensäätö: 0-270 astetta (90 portain)

Kaiutinelementti: 8″

Vahvistin: 150 W

Mitat: Korkeus x Halkaisija: 30 cm x 36,2 cm

Paino: 9,8 kg

Lisätieto:
http://www.genelec.fi/ht/tuotteet/subwooferit/f-two/

Hinta:
1575.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

B&W CWM362

Bowers&Wilkins upotettavat kaiuttimet soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Optimaalinen valinta, kun kaiuttimet on saatava asennettua huomaamattomasti. Esimerkiksi talon rakennusvaiheessa, B&W CCM ja CWM mallisarja on helposti asennettavissa haluttuihin asennuspaikkoihin. Onko sitten kyse taustamusiikista tai huippuluokan kotiteatterijärjestelmästä, niin B&W;ltä on saatavana oikea vaihtoehto.

B&W CWM362 on 2-tie rakenteella valmistettu uppokaiutin, joka on suunniteltu toimimaan myös kosteissa tiloissa, eli se soveltuu käytettäväksi myös kylpyhuoneissa ja saunoissa.

TEKNISET TIEDOT – B&W CWM362

 • Seinään upotettava kaiutin
 • 6″ Lasikuituinen basso/keskiäänielementti
 • 1″ Dome-diskantti
 • Taajuusvaste 50 Hz – 30 kHz
 • Tehonkesto 80 W
 • Kaiuttimen ulkohalkaisija 315 x 221 mm
 • Kaiuttimen asennusreikä 275 x 181 mm
 • Kaiuttimen upotussyvyys 79 mm
 • Valkoinen ritilä, maalattavissa eri väriseksi
 • Takuu 5 vuotta

Lisätieto:
http://www.bwgroup.fi/bw-cwm362.html

Hinta:
320.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

B&WCCM 362

CCM362 on seinään tai kattoon upotettavaksi tarkoitettu kaiutin, joka soveltuu hyvin laaja-alaiseen kuunteluun.

Kaikki CI 300-sarjan mallit pystyvät tarjoamaan hyvän äänentoiston kosteissakin ympäristöissä, kuten saunat ja uimahallit jne.

Pakkauksen mukana tulee pyöreä asennusverkko. Neliöverkko tilauksesta (GR66SQ 30€/kpl)

Ominaisuudet:

 • 2-tie kattokaiutin, sisäkäyttö
 • Basso / keskiääni: 1x 160mm (6″) Polypropyleeni kartio
 • Diskantti: 1x 25mm (1″) Pehmytkalotti
 • Taajuusalue (-6 dB): 50Hz – 30kHz
 • Herkkyys SPL (2.83V, 1m): 89dB
 • Impedanssi: 8Ω (minimi 5.0Ω)
 • Tehonkesto: 80W
 • Asennussarja: PMK C6
 • Kehyksen halkaisija: 240mm
 • Upotusaukon halkaisija: 204mm
 • Upotussyvyys: 79mm
 • Ulkonema: 4mm

Verkonväri: valkoinen mutta ritilä maalattavissa

Lisätieto:
http://www.bwgroup.fi/kaiuttimet-ja-kaiutinjarjestelmat-bw-upotettavat-kaiuttimet-ccm362.html

Hinta:
110.00/kpl €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

B&W CCM664SR

B&W CCM664SR on ideaalinen kaiutin joko kotiteatterin takakaiuttimeksi tai vaikka stereokäyttöön pienempiin tiloihin tai vaikkapa kattoon upotettuna ruokailuryhmän päälle! Stereoääni vain yhdestä kaiuttimesta!

Lisätieto:
http://www.bwgroup.fi/bw-ccm664sr.html

Hinta:
325.00 €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

B&W M1

B&W:n uudistunut M1 kaiutin on pieni kooltaan, mutta iso ääneltään. Uudistuneen elementtiteknologian ansiosta M1 soi edeltääjäänsä tarkemmin, tasapainoisemmin ja tarjoaa kokoonsa nähden erittäin uskottavan bassotoiston.

B&W M1 kaiutinta voi käyttää stereokuuntelussa pienemmissä tiloissa ilman subbaria. Isompiin tiloihin saat erittäin laadukkaan stereojärjestelmän yhdistämällä M1 kaiuttimet ja B&W:n subwooferin, kuten esim. ASW608:n  tai uutuuden PV1D:n.

M1 soveltuu sekä laadukaaseen stereo, että myöskin kotiteatterikäyttöön. Seinäteline ja pöytäjalka toimitetaan kaiuttimen mukana.

Lisätieto:
http://www.bwgroup.fi/bw-bowers-wilkins-designkaiutin-m1.html

Hinta:
225.00 KPL €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Takaisin

Play & Display lp-kehykset

Lp-levyissä on paljon etuja cd-levyyn verrattuna: ne soivat usein kauniimmin, niissä 100% enemmän fiilistä ja niissä on erittäin näyttävät kansitaiteet.

Play & Display kehyksillä saat levysi näyttävästi esille! Kehyksissä on näppärä avausmekanismi, joten seinälle ripustaminen ei myöskään estä lempilevyjesi soittoa. Kehyksiä löytyy sekä mustana että valkoisena.

Lisätieto:
http://www.artvinyl.com/

Hinta:
40.00 / kpl €

Jaa artikkeli ystävillesi:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä